Over lead2order

lead2order

Ruim dertig jaar ervaring in sales

Wij zijn lead2order: een fullservice salesorganisatie met een business to human mindset. Sales is immers mensenwerk. We ondersteunen u bij het behalen van een hoog rendement op online marketingcampagnes en sales. Als oprichters hebben we samen ruim dertig jaar ervaring in sales en leadgeneratie. In 2020 zijn we lead2order gestart met de overtuiging dat ieder bedrijf recht heeft op een persoonlijke en professionele aanpak. Ook dat van u.

Wij staan voor je klaar

lead2order is gespecialiseerd in leadopvolging, leadgeneratie en salesondersteuning.

Oprichter Vincent Keijsers

Mijn naam is Vincent Keijsers en ik ben sinds 2004 ondernemer. Voor ik lead2order startte had ik vijftien jaar een eigen telemarketingbureau (NLmatch). Dat hield zich vooral bezig met leadgeneratie en het plannen van afspraken. CB Groep, de oude werkgever van Art Jan, was destijds een klant van me. Voordat ik mijn eerste eigen bedrijf startte werkte ik als accountmanager. Je kunt dus wel zeggen dat sales de rode draad is in mijn werkzame leven.

Een goed georganiseerd commercieel bedrijf is waar ik enthousiast van word. Daarnaast besteed ik natuurlijk ook graag tijd met familie. Met mijn twee kinderen ga ik graag kijken bij ijshockeywedstrijden van HIJS HOKIJ in de Uithof. Verder kun je mij vaak vinden in de sportschool of op mijn motor. Als de zon schijnt, maak ik graag een leuke rit.

Oprichter Art Jan Arnold

Mijn naam is Art Jan en ik versta de kunst van het verkopen. Na mijn studie Sport, Economie en Communicatie (SPECO) ben ik in 2005 gestart als vertegenwoordiger buitendienst bij Xerox. In 2006 stapte ik over naar Canon Business Center – later CB groep. Ik kwam er al snel achter dat ik Sales een mooi en uitdagend vak vond en wilde hier graag goed in worden. Daarom volgde ik diverse trainingen en opleidingen. Onder andere Nima sales A en B, Strategisch Sales & Accountmanagement en een managementtraining Professioneel Leiderschap.

Daarnaast lees ik graag boeken over mijn vak: sales. Mijn kennis en ervaring zet ik heel graag in voor andere organisaties. Daarom ben ik samen met Vincent lead2order gestart! Naast het werk is sport een belangrijk deel van mijn leven. Ik ga graag tennissen of golfen. Maar mijn grootste liefde is voetbal. Dat doe ik al sinds mijn 6e. Mijn mindset is daar hetzelfde als op het werk: ik wil graag scoren!

Heeft u vragen over lead2order? Stel ze gerust aan ons via WhatsApp of even bellen

We beantwoorden deze graag en spelen daarna ook graag een potje tafeltennis of tafelvoetbal om elkaar beter te leren kennen!

Vincent

Art Jan

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

13 + 1 =