Over ons

“Wij maken jouw ondernemersdroom waar!”

Dit is LEAD2ORDER

Als ondernemer geloof je in de producten of diensten die je aanbiedt. Toch verkopen deze zich vaak niet vanzelf – en dat kan frustrerend zijn! Sales is dan ook een must voor het realiseren van groei. Maar, dit kost tijd. En bij LEAD2ORDER begrijpen we dat je vaak al druk genoeg bent met het runnen van je bedrijf, waardoor salesactiviteiten er soms bij inschieten.

Met ruim 30 jaar ervaring in het vak, nemen onze gepassioneerde salesspecialisten het graag van je over. Van leadgeneratie tot aan koude acquisitie, het opvolgen van warme leads en voeren van salesgesprekken: wij nemen het gehele salesproces van A tot Z uit handen. Zo houd jij meer tijd over voor je core business en zorgen wij voor kwalitatieve leads en meer orders!

Onze missie

Wij geloven dat iedere onderneming kan groeien door sales op de juiste manier aan te pakken. Helaas zien we dit bij veel bedrijven misgaan. Er worden te weinig leads gegenereerd, doordat de core business te veel tijd in beslag neemt. Of er wordt juist veel budget gestoken in marketingcampagnes, waarvan de leads vervolgens niet (goed) worden opgevolgd. Zonde!

Daarom is het onze missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het waarmaken van hun ondernemersdroom door exponentiële groei te realiseren met het uit handen nemen van salesactiviteiten.

Ontmoet onze oprichters

Vincent Keijsers

Founder & Operationeel directeur

“Sales is altijd de rode draad geweest door mijn werkzame leven. Niets maakt mij dan ook zo enthousiast als een goed georganiseerd, commercieel bedrijf.”

“Jarenlang heb ik gewerkt als accountmanager, waar ik alle kneepjes van het salesvak leerde. Met deze kennis ben ik vervolgens in 2004 voor mezelf begonnen met een eigen telemarketingbureau (NLmatch).

Via een klant, CB Groep, leerde ik Art Jan kennen die daar destijds werkzaam was. We spraken dezelfde taal en deelde een visie: meer bedrijven helpen hun ondernemersdroom waarmaken door middel van sales. Zo werd LEAD2ORDER geboren en stopte ik na 15 jaar met mijn onderneming om samen met Art Jan een nieuw avontuur aan te gaan.”

Passies naast sales

  • Naar ijshockey wedstrijden met de kinderen
  • Trainen in de sportschool
  • Tochten maken op mijn motor

Art Jan Arnold

Founder & Commercieel directeur

“Ik versta de kunst van het verkopen en zie het als een sport. Als er markt is voor het product en je er de juiste energie in stopt, is je slagingskans 100%!”

“Na mijn studie Sport, Economie en Communicatie (SPECO) ben ik in 2005 gestart als vertegenwoordige buitendienst bij Xerox. In 2006 stapter ik over naar Canon Business Center (late CB groep) waar ik salesmanager werd.

Ik vond sales al snel een mooi en uitdagend vak en besloot diverse trainingen en opleidingen te volgen om er nog beter in te worden. Zo heb ik Nima sales A en B op zak en een opleiding Strategisch Sales & Accountmanagement gedaan. Deze kennis en skills zet ik met LEAD2ORDER in om andere ondernemers te helpen bij het realiseren van hun droom.”

Passies naast sales

  • Boeken lezen over mijn vak
  • Tennissen & golfen
  • Scoren met mijn grootste passie: voetbal!

Sales uitbesteden aan LEAD2ORDER?

Meer weten?

We nemen (tijdens kantooruren) binnen één uur contact met je op!

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.