Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Wie anders dan onze succesvolle klanten kunnen jou vertellen over onze kwaliteiten?
Lees hier de referenties die zij voor ons hebben achtergelaten.

 • Hoe helpt LEAD2ORDER je bij het bereiken van je verkoop doelstelling?
  LEAD2ORDER helpt mij met onze doelgroep concreet te maken door middel van het opstellen van lijsten met de juiste bedrijven die behoefte zouden kunnen hebben aan ons product. Op deze manier gaan wij doelmatig en effectief te werk. LEAD2ORDER maakt vervolgens de afspraken met de juiste contactpersoon binnen het bedrijf.

  Wat vind je prettig aan de samenwerking?
  De samenwerking is perfect. De lijnen zijn kort en wij kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van LEAD2ORDER.

  Did it LEAD2ORDER?
  Yes! LEAD2ORDER heeft binnen onze doelgroep de juiste partijen weten te benaderen en overtuigen tot het maken van een afspraak dan wel fysiek dan wel digitaal. De afspraken zijn van goede kwaliteit door het simpele feit dat er behoefte is aan het aangeboden product.

  Friso Runne

  Eigenaar The Independents

 • Hoe helpt LEAD2ORDER je bij het bereiken van je verkoop doelstellingen?
  Met het bellen voor afspraken voor onze recruitment afdeling. LEAD2ORDER belt bedrijven die voor ons vallen onder ‘lauwe leads’ waar we zelf de tijd niet voor hebben. Via deze telefoontjes komen we aan tafel en kunnen we onze oplossingen aanbieden.

  Wat vind je prettig aan de samenwerking?
  Met name het nakomen van afspraken die we maken en het tempo en de kwaliteit waarmee opdrachten worden uitgevoerd.

  Did it LEAD2ORDER?
  Yes! Naast veel nuttige afspraken en pijplijn vulling vallen er ook concrete orders. Hoe mooi!

  Freddy Bouw

  Freddy Bouw

  Oprichter Toppa

 • Hoe helpt LEAD2ORDER je bij het bereiken van je sales doelstellingen?
  Ze filteren alle mogelijke suspects tot de juiste lijst met prospects. De prospects worden vervolgens telefonisch benadert en er wordt daarna een telefonische of fysieke afspraak voor mij ingepland.

  Wat vind je prettig aan de samenwerking?
  De korte communicatie lijnen. Ze zijn goed in hetgeen waar wij minder goed in zijn en nemen het werk graag op een professionele manier over!

  Did it LEAD2ORDER?
  Dit is zeker het geval! Een lastig stuk in deze tijd maar het doet ons bedrijf zeker groeien.

  Roel van der Velde

  Operationeel manager Anode Huis

 • We hebben samengewerkt aan twee succesvolle campagnes, voor mij persoonlijk was het een directe uitbreiding van het team, na een aantal korte brainstorm sessies konden we het plan verder finetunen en ging LEAD2ORDER direct aan de slag. De korte lijnen en het snelle schakelen waren precies waar wij op hadden gehoopt. Eigenlijk vanaf dag 1 werden er afspraken gemaakt, ‘Ze zouden eigenlijk de bedrijfsnaam aan moet passen naar LEAD2ORDERS‘

  Door COVID-19 werden deze afspraken allemaal online gedaan waardoor wij gelijk onze kracht in de unified communications oplossingen konden pitchen en demonstreren.

  We kijken uit naar de samenwerking voor de volgende succesvolle campagne!

  Yaron Swinkels

  Yaron Swinkels

  Nuvias

 • Hoe helpt LEAD2ORDER je bij het bereiken van je verkoop doelstellingen?
  Samen met LEAD2ORDER hebben we een online marketingoplossing voor o.a. makelaars in de markt gezet. LEAD2ORDER neemt met succes de verkoop voor haar rekening en wij de uitvoering van het product. Win, win.

  Wat vind je prettig aan de samenwerking?
  Het enthousiasme en de salesmentaliteit die er is bij LEAD2ORDER. Het zijn gewoon verrekt goede salesmensen.

  Did it LEAD2ORDER?
  Yes! Dit jaar toch al zo’n 25 nieuwe klanten mogen aansluiten vanuit de samenwerking. En we gaan voor minimaal het dubbele volgend jaar.

  Gerrit Hopster

  Gerrit Hopster

  Oprichter Online Leadbox

 • Wat ze bij LEAD2ORDER heel goed begrijpen is dat elke campagne moet leiden tot extra sales. Dat is het enige wat belangrijk is. Geen verhaal over naamsbekendheid of likes.

  Wij zijn begin 2020 met LEAD2ORDER begonnen en de resultaten zijn echt fantastisch! Het enige wat ik betreur is dat we niet eerder met ze in zee zijn gegaan.

  Niels Galjart

  Niels Galjart

  Oprichter Suit Yourself

 • Hoe helpt LEAD2ORDER je bij het bereiken van je sales doelstellingen?
  De leadopvolging door LEAD2ORDER neemt ons een hoop werk uit handen en bespaart onze letselschadehelpdesk daarmee veel tijd. Tijd die vervolgens weer ingezet kan worden voor de daadwerkelijke functie van onze helpdesk: het beantwoorden van vragen van letselschadeslachtoffers over wat hen is overkomen en hoe zij het beste geholpen kunnen worden.

  Wat vind je prettig aan de samenwerking?
  De samenwerking met LEAD2ORDER vindt op zeer laagdrempelige, directe en flexibele wijze plaats. De flexibiliteit van de leadopvolging kan eigenlijk op ieder moment tot op “dagniveau” met elkaar kan worden afgestemd en afgesproken. Verder blijkt dat LEAD2ORDER heel snel in staat is om zich de voor onze specifieke dienstverlening relevante materie eigen te maken.

  Did it LEAD2ORDER?
  Yes, it does lead 2 orders!

  Floris de Bruin

  Floris de Bruin

  Eigenaar Van der Toorn Personenschade