Leadopvolging

Niet zomaar een dienst

Strakke leadopvolging is cruciaal

Onze strakke leadopvolging komt professioneel over en draagt bij aan jouw goede naam in de markt. We richten ons specifiek op leads die worden gegenereerd via online marketing. Hier kunnen we je ook bij helpen. Je leest er meer over op de pagina leadgeneratie.

Schaalbaar

Projectmatig of langdurig inzetten voor de opvolging van uw campagnes.

Kostenefficiënt

U betaalt per opgevolgde lead.

Professioneel

De focus op het opvolgen van leads. Alles is erop gericht uw leads snel en correct op te volgen.

Business to human

Wij werken zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Sales is tenslotte mensenwerk.

Slimme koppelingen

Door gebruik te maken van de juiste klant contact software kunnen wij zowel online als telefonisch direct reageren op vragen van uw potentiële klant.

Waarom leadopvolging binnen 1 uur wenselijk is

Stel je loopt in een schoenenwinkel, vraagt iets aan een medewerker en krijgt dit antwoord: ‘Ik help u graag over twee dagen’. Je denkt waarschijnlijk ‘laat maar zitten’ en verlaat te winkel. Dit klinkt gek. Toch is de gemiddelde reactietijd bij een nieuwe lead 46 uur en 53 minuten. Bijna twee dagen dus. Dat kan beter. Daarom neemt lead2order altijd binnen 1 uur contact op. Wie dat doet, heeft 10 keer meer kans op succes. Ook wordt de kans om een lead te kwalificeren ieder uur zes keer kleiner. Kortom, snel in actie komen loont.

 Andere voordelen zijn:

– Uw potentiële klant heeft het formulier net ingevuld waardoor u nog in zijn of haar gedachten zit
– Uw potentiële klant zit nog achter zijn of haar laptop en heeft de telefoon bij de hand. De kans is groot dat diegene goed bereikbaar is. U wilt toch de eerste zijn die reageert?

Geen zorgen meer over leadopvolging

lead2order ontzorgt door de lead uit naam van jouw bedrijf op te volgen. Terugbellen en blijven opvolgen tot er een afspraak staat is daarbij essentieel. Ons dedicated commercieel team staat daarbij voor je klaar. Ze komen mogelijke terugbelmomenten op tijd na en geven de potentiële klant vanaf het eerste contact een goed gevoel.

Koppeling bestaande online marketing met software lead2order

We koppelen onze software aan de systemen van jouw bedrijf. Zo komt de informatie die we nodig hebben direct in het systeem van lead2order terecht. Daarnaast kan lead2order de telefoon aannemen van potentiële klanten die contact opnemen naar aanleiding van een campagne. Dit maakt ons letterlijk een verlengstuk van jouw organisatie. Met de kennis die we hebben en de beschikbare tools zorgen we voor een hoog rendement uit jouw online marketing.

Meer weten over leadopvolging?

Neem direct contact met ons op

1 + 7 =